Nieuwsberichten

Handhygiëne is een van de belangrijkste maatregelen om besmetting te voorkomen.
I.v.m. het landelijk "project Handhygiëne" van de Studentenraad van EFS College kwamen de leden: Ramai Dhanrisha ( secretaris)
Boedjawan Nawin (voorzitter)
Kendall Grieta ( algemeen lid)
Romana Lieuw A Paw (student)
Priscela Castelen (decaan)
bij ons op bezoek om een handhygiëne training te verzorgen op 23.06.2021.
Zij gaven ons ook extra tips door om dit in de praktijk ook goed uit te voeren. Hartelijk dank aan iedereen voor de inzet

 

Lieve mensen,
Heel goed nieuws! Na harde arbeid en inspanningen van trouwe en nieuwe donateurs is het overtollig water van ons terrein helemaal verdwenen.
N.a.v. onz post voor dompelpompen maandag 24 mei 2021, kregen wij continue spontane reacties van donateurs.
Zo kregen wij van familie Boetius , familie Kuster, Firma Mitra en Tromoto een financiële donatie voor de aanschaf van 2 dompelpompen.
Via dhr Sadiek van Kuldipsing Group kregen wij een dompelpomp als donatie.
Wij zijn uiteraard heel gelukkig met de aandacht, inzet en vooral de liefde voor onze Stichting.
Gran tangi !

Sinds een aantal weken terug bezit onze Stichting een heel mooie geavanceerde bus speciaal voor het vervoeren van onze bewoners van de 24 uurszorg en pupillen van de dagopvang. Deze is tot stand gekomen met de ondersteuning van Stichting Bethesda. Op dinsdag 20.04.2021 vond de overdracht plaats. Wij zijn heel dankbaar en blij met de nieuwe aanwinst. Wij danken een ieder die hebben bijgedragen hieraan. Wij hebben wat foto indrukken vastgelegd.

Zoals u weet hebben wij bij onze Stichting altijd slabbers nodig voor onze bewoners en dat plaatsen wij ook iedere maand op onze benodigdhedenlijst. Een hele tijd terug schonk de WOS (Wings of Support) ons de KLM fleece dekens.
Wings of Support is namelijk een onafhankelijk, particulier initiatief van medewerkers van de KLM groep. Zij helpen kinderen op de bestemmingen waar deze maatschappijen op vliegen door middel van het faciliteren van onderwijs, opvang en medische hulp. En onze Stichting heeft al jaren heel goed contact met WOS.
Onze medewerkster Audrey, die heel goed overweg kan met de naaimachine stikte de slabbers voor onze bewoners. Zo zijn onze bewoners dan op een heel creatieve manier voorlopig voorzien van slabbers.

 

Op donderdag 08 april 2021 kwamen de crewleden van B.O.G. (Bureau Openbare Gezondsheidszorg) bij ons langs om een deel van onze bewoners en medewerkers te vaccineren met de astrazeneca vaccin. Het was een beetje uitdaging vooral met de bewoners omdat zij niet kunnen uiten wat ze voelen, maar tot nu is alles goed verlopen. Medewerkers als familieleden mochten ook deelnemen hieraan. Wij hebben wat foto indrukken voor u vastgelegd.

CONTACT GEGEVENS SURINAME

Adres: Cornelis Jongbawstraat 55
Telefoon: (00597) 475921
Fax: (00597) 421037
E-mail: info@betheljada.orgCONTACT GEGEVENS NEDERLAND

Voorzitter: S. Gretna
E-mail: info@betheljada.nl