Nieuwsberichten

Op 18 januari 2021 werden de rolstoelen van groep 3 gereinigd en gestoomd door Osi's Steamcleaning.
Onze verzorgster Jessica van Groep 3, die gewoon "haar babies" altijd een goed gevoel wil geven heeft uit een goed hart en veel liefde dit laten doen voor haar groep. Ze gaf aan dat ze het graag voor alle groepen wil laten uitvoeren maar zij volgen nog. Langzaam maar zeker.. Hartelijk dank Jessica voor de aandacht , de liefde en goede intentie.
 
 
 

Betheljada Sappen
Wij introduceren de Betheljada Sappen op 20.11.2020 op onze 41 jarig bestaan. Op 15 augustus 2020 heeft de launch van de sappen op FB plaatsgevonden. Op vrijdag 20.11.2020 heeft u de gelegenheid om de verschillende smaken sappen live te proeven en te kopen op het terrein van Stichting Betheljada.
U bent allen van harte welkom!
Met uw aankoop draagt u een steentje bij aan de zorg van onze bewoners.

Tilliften voor kindertehuis Betheljada Suriname

Ondersteun Huize Betheljada in Paramaribo met tilliften

Huize Betheljada (Paramaribo) biedt al ruim 40 jaren een liefdevol thuis aan ruim 40 kinderen en (jong)volwassenen met ernstige meervoudige beperkingen door zowel 24-uur zorg als dagopvang aan te bieden. Alle bewoners hebben ernstige, verstandelijke en lichamelijke beperkingen. Ze hebben een laag ontwikkelingsniveau, ze kunnen niet lopen, vaak zelfs niet zitten en zijn soms doof en/of blind. Ze kunnen ook niet praten en velen hebben epilepsie. Allen hebben intensieve hulp nodig bij de dagelijkse handelingen. Voor de verzorgers is het werk en met name het tillen van de bewoners fysiek zwaar. Vandaar dat een passieve tillift op elke groep een voorwaarde is om de kwaliteit van de zorg van Huize Betheljada te verbeteren. Eerder dit jaar heb ik een passieve tillift aangeschaft voor groep 1. Zou je naast de groep trouwe vrienden óók een donatie willen doen om de aanschaf van tilliften voor groep 2 en 3 te bewerkstelligen?

Hartelijk dank! José Komen

https://www.doneeractie.nl/tilliften-voor-kindertehuis-betheljada-suriname/-47377

Stichting Betheljada beschikt over de ANBI status. Het RSIN nummer is 825552254

 

 

 

Van DNA lid Chuanrui Wang mocht Lions Club Parmaribo West 2 tehuizen voorzien van mondneuskapjes en handsanitizers. Zo waren wij één van de uitverkorenen en ontvingen op woensdag 23.09.2020 deze artikelen, die goed van pas komen. De president, Winston Lieveld en Chairperson Marketing en Communication, Vincent Liu deden de officiële overhandiging aan onze directeur, Bryan Lalay. Grantangi!

Stichting Betheljada introduceert met veel enthousiasme een nieuw concept. Op 15.08.2020 heeft de officiële launch plaatsgevonden van onze “Betheljada sappen”. Wij zijn gestart met de verkoop van sappen, gemaakt van vers Surinaams fruit.
De sappen worden met veel passie en zorg bereid door oud- medewerker Withney Ajambia, die ruime ervaring heeft in het samenstellen en verkopen van verse sappen.
Heeft u in deze droge tijd ook behoefte aan verkoeling en een gezond dorstlessend sapje?
Dan bent u bij ons op het juiste adres. De sappen zijn verkrijgbaar in diverse smaken, gember, markoesa en pomme de cythère. Een flesje van 350 ml kost SRD 7,50 . En voor 1 gallon van 3,78 liters betaalt u SRD 75,- .
De verkoop van de sappen is van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 uur en 15:00 uur aan de Cornelis Jongbawstraat 55. (Tegenover Palm Palace) Uiteraard worden de covid-maatregelen hierbij in acht genomen. U kunt uw bestelling ook telefonisch doorgeven op het nummer: 475 921 of e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Met uw aankoop draagt u een steentje bij aan de zorg van onze bewoners.

 

CONTACT GEGEVENS SURINAME

Adres: Cornelis Jongbawstraat 55
Telefoon: (00597) 475921
Fax: (00597) 421037
E-mail: info@betheljada.orgCONTACT GEGEVENS NEDERLAND

Voorzitter: S. Gretna
E-mail: info@betheljada.nl