Projecten

Hand and Hearts for Betheljada op 1 december 2013

Op 20 november 2013, op onze 34ste verjaardag kwam Gail Eijk van Apintie TV langs om een item te schieten voor het Tv programma ‘In de Branding’.

Nadat Gail bij ons geweest wat heeft ze op haar FB een bericht gepost waarin ze al haar fans opriep om SRD1 te doneren voor een goed doel. Deze post sloeg meteen goed in, want voordat Gail het goed en wel doorhad waren er binnen twee uren al meer dan honderd positieve reacties. In overleg met ons heeft Gail toen de actie Hand and Hearts for Betheljada gelanceerd. Het is een overweldigend succes geworden.

Op zondag 1 december was Gail Eijk is hoogsteigen persoon met een groep vrienden, fans en kennissen op Betheljada om de donaties in ontvangst te nemen. Het geld heeft een bestemming: aangepaste rolstoelen kopen voor onze kinderen die het hard nodig hebben. Het is een gezellige dag geweest en aan het eind van de dag kwamen we op een totaal gedoneerd bedrag van SRD 24.088. Om stil van te worden….

We waren al zo enorm blij met dit mooi bedrag toen Gail een paar dagen na de actie nog een telefoontje kreeg van een Surinaams bedrijf die het opgehaalde bedrag wilde verdubbelen! Bij UCC mocht nog een cheque opgehaald worden waardoor we op ongeveerd SRD 48.000 komen… hiermee kunnen we weer een eind verder.

We willen iedereen die meegedaan heeft aan deze actie bedanken voor de bijdrage die geleverd is. Ook dank aan UCC voor het verdubbelen van het bedrag en last but not least dank aan de motor achter dit alles, onze enige echte GAIL EIJK en haar team, Grantangi!

Zie ook: http://www.apintie.sr

CONTACT GEGEVENS SURINAME

Adres: Cornelis Jongbawstraat 55
Telefoon: (00597) 475921
Fax: (00597) 421037
E-mail: info@betheljada.orgCONTACT GEGEVENS NEDERLAND

Voorzitter: S. Gretna
E-mail: info@betheljada.nl