Nieuwsberichten

Donatie Kellys Art en OPJ Carsales

Afgelopen week bespraken we met het team dat het een leuk idee zou zijn om een muurschildering in de vorm van een wensboom te realiseren voor ons 40 jarig bestaan. Een dag later maken we kennis met familie Hovel van OPJ Carsales en de heer Vorswijk van Kellys Art. Na een korte kennismaking heeft de heer Vorswijk een mooie muurschildering voor ons gemaakt met een mooie boodschap.De rode vogels staan voor de vaders van de kinderen, de gele vogels voor de moeders en de nestjes voor onze bewoners en pupillen, en de boom staat voor Betheljada. Een mooi gebaar. Binnenkort zullen wij van de talenten van Kellys Art gebruik mogen maken om een wensboom te realiseren waarbij we een plek hebben om stil te kunnen staan bij de bewoners/pupillen die niet meer onder ons zijn.

Wij zijn heel dankbaar voor deze spontane actie.
Op zaterdag 18 mei vond de officiële overhandiging plaats en tevens een overhandiging van levensmiddelen die wij altijd goed kunnen gebruiken.

Namens bewoners, personeel en directie van Stichting Betheljada bedanken wij de familie Hovel van OPJ Carsales en de heer Vorswijk van Kellys Art voor dit geweldige initiatief.Een bijzonder mooi gebaar waar we verder op kunnen borduren, hartelijk dank.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen

CONTACT GEGEVENS SURINAME

Adres: Cornelis Jongbawstraat 55
Telefoon: (00597) 475921
Fax: (00597) 421037
E-mail: info@betheljada.orgCONTACT GEGEVENS NEDERLAND

Voorzitter: S. Gretna
E-mail: info@betheljada.nl