Bezoekers

Donaties in geld

Betheljada is dankbaar voor de donaties die er uit de samenleving komen!

Het ontroerend als iemand zomaar door de dag even binnenloopt en een bedrag aan geld geeft: "Voor jullie kinderen". Hartverwarmend is het als we opgebeld worden door een van onze trouwe contacten: "Het is weer tijd om jullie donatie te komen halen, hoor." Het is verrassend als we bij het internet bankieren of op de dagafschriften zomaar bedragen bijgeschreven zien.

Vaak weten we niet eens door wie dat bedrag is gestort en dan kunnen we ook geen bedankje sturen, maar weet dat we blij en dankbaar zijn voor alle donaties!

En soms wordt er iets onverwachts georganiseerd:
---PERSBERICHT--- 19 juni 2014
Stichting Betheljada ontvangt donaties voor Bionix matras en aangepaste rolstoelen

Hugo Brunings, presentator van het radioprogramma 'ABC Klassiek' heeft in 2013 een cheque van SRD500 in ontvangst mogen nemen van het radiostation ABC. Dit was als blijk van waardering, voor het toen inmiddels 20 jaar presenteren van dit veel beluisterde programma. Brunings besloot dit bedrag te doneren aan Betheljada voor aangepaste rolstoelen. Hij vond dit bedrag te klein en besloot er zelfs nog eens 500 bij te doen, maar nu in euro's. "Ik had ergens gelezen, dat alleen wanneer je pijn voelt als je iets geeft, dit de waarde van de gift verhoogd.", aldus Brunings. Na dit was Brunings nog niet tevreden en ging te rade bij de heer Steven Ma Ajong, direkteur van het Surinaamsch Alcohol Bedrijf. Ma Ajong was bereid om ook een gift te doen van 1500 Amerikaanse dollars met als doel hier een Biomex matras van te kopen voor één van de bewoners van Betheljada.

In totaal heeft Stichting Betheljada dus drie donaties mogen ontvangen. Bij de overhandiging van de donatie werd een demonstratie gegeven van deze speciale matras, waarvan Betheljada er in totaal 7 nodig heeft.

Voor meer informatie en/of toelichting kunt u bellen met mevr.Marja Themen-Sliggers.
Telefoonnummer: 8786666

CONTACT GEGEVENS SURINAME

Adres: Cornelis Jongbawstraat 55
Telefoon: (00597) 475921
Fax: (00597) 421037
E-mail: info@betheljada.orgCONTACT GEGEVENS NEDERLAND

Voorzitter: S. Gretna
E-mail: info@betheljada.nl